Az érzelmek birodalma, erzelmekbirodalma, azerzelmekbirodalma, www.azerzelmekbirodalma.hu, www.erzelmekbirodalma.hu, érzelem, érzelmi intelligencia, EQ, játék, társasjáték, család, szülők, nevelés, gyerekek, kooperatív együttműködés, önismeret, önkontroll, identity, pszichológia, fejlesztés, fejlődés. Érzelmi intelligenci fejlesztő kooperatív pszichológiai társasjáték. Ajánlott családoknak, baráti társaságoknak, szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeknek. 7-120 éves korig. Újdonság!
www.nardusz.hu
Nardusz Kiadó
Associativity című társasjátékunk az önismeret mélyebb rétegibe vezet bennünket.


4-8 játékos számára
13 éves kortól

A játék célja belső világunk kibontakoztatása, belső képeink, történeteink, gondolataink, érzéseink megismerése, kreativitásunk fejlesztése. Rácsodálkozhatunk belső  szabad világunkra. Játék közben tanuljuk önmagunkat, társainkat és az egymásra figyelés művészetét. Megélhetjük a  hasonlóságokat és különbségeket, és ezáltal jobban megérthetjük önmagunkat és  társainkat is.

Az Associativity játék tusképeket és szókártyákat tartalmaz. A képekre és a szavakra adott asszociációinkat a társaink körében fogalmazzuk meg,  és a játék leírásában foglaltak szerint különböző feladatokat végzünk ezekkel. A feladatok kapcsán szabadjára engedhetjük a képzeletünket. Kis bátorsággal, őszinteséggel és gyakorlással komoly kalandokban lehet részünk.
A fantáziánkat bátran használhatjuk új feladatok kitalálására is. A leírásban adtunk néhány javaslatot, de önmagában már az is érdekes lehet, hogy egy-egy képről mi jut  az eszünkbe...
A játék közben fontos, hogy ügyeljünk arra, hogy mindenki biztonságban érezze magát. Épp ezért közben gyakoroljuk a "Szeretet Retorikáját", amelyet Elisabeth Lukas fogalmazott meg.