Az érzelmek birodalma, erzelmekbirodalma, azerzelmekbirodalma, www.azerzelmekbirodalma.hu, www.erzelmekbirodalma.hu, érzelem, érzelmi intelligencia, EQ, játék, társasjáték, család, szülők, nevelés, gyerekek, kooperatív együttműködés, önismeret, önkontroll, identity, pszichológia, fejlesztés, fejlődés. Érzelmi intelligenci fejlesztő kooperatív pszichológiai társasjáték. Ajánlott családoknak, baráti társaságoknak, szülőknek, nagyszülőknek, gyerekeknek. 7-120 éves korig. Újdonság!
www.nardusz.hu
Az indiai nárdus (nardostratis grandiflora) a Himalájában nő 3000 és 5000 m magasságban. Illóolaja ritka, pikáns, a mósuszhoz hasonló illatú termék, melyet az aromaterápia a belső béke, az érzelmi egyensúly és a Zen állapot eléréséhez ajánl. Az ősi egyiptomi, közel-keleti civilizációk, sőt a rómaiak is az egyik legértékesebb illóolajnak tartották a lélekemelő nárdust, mely tisztává varázsolja a tudatot.


"A különleges illatú, igen drága nárduszolajat a növény lombfakadás előtt szedett, megszárított gyöktörzséből és szárából készítik. Palesztinába Indiából hozták be a fahéjjal és a kassziával együtt. Zárt alabástromedényekben forgalmazták, amelyek nyakát használat előtt letörték, ahogy Mária Magdolna is tette, mielőtt Jézus lábát megkente vele (Mk 14,4). A közel-keleti népek és a rómaiak a templomi szertartásokon és temetéseken egyaránt a "legdrágább" felajánlásának jelképes aktusaként öntöttek belőle az áldozati füstölőbe."

http://lexikon.katolikus.hu/N/n%C3%A1rdusz.htm
Nardusz Kiadó